tisdag 26 juli 2011

En morgon till rivstart.

Vad jag inte visste imorse när jag vaknade 09:08 var att jag skulle stå med headset och köra core pass 22 minuter senare. Jag hade skrivit fel i min kalender och enligt den hade jag sovmorgon just denna morgon, telefonen på tyst...Så när jag såg att Elixia hade försökt att nå mig två gånger, förstod jag att något var galet. Spinning/core skulle jag köra, start kl 9. Hoppsan, eller hjälp, eller panik!!! Eller vad man nu ska kalla det... Som tur är har jag bästa kollegorna som hjälpte mig. Så vad Kattis inte visste när hon gick till jobbet imorse var att hon skulle instruera spinning istället för att stå i repan. Och vad säljar-Victor inte visste när han skulle träna spinning, var att han fick ta repan istället för att vara ledig. Men till coren hann jag, frisyren på ända och utan frukost i magen. Tror jag gjorde min bästa klass hittills faktiskt. Och jättetack till mina kollegor! Torsdag kl 12, sharp, kör jag spinning/core igen. Välkomna!!!

Nytt skal till telefonen har jag fått. Allt jag jobbar med är grönt, passar ju bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar