onsdag 27 april 2011

Första maten på 10 dagar

Vad blir förhållningssättet till mat när inte en riktig måltid intagits på över en vecka? Bilden i mitt huvud har varit en stenåldersjägare som inte fått mat på länge. Precis kommit över sitt byte och inte vet när det mat nästa gång...

Idag hade jag ett trevligt möte i stan, så jag passade på att unna mig en sallad på Brogyllens café. Kyckling med lite grönt och dressing. Den rostade potatisen lämnade jag, utan att ens smaka på den. Känns bra i magen och bra i huvudet. Tror jag fortsätter med pulversoppor lite till. Har hela sommaren på mig att äta goda sallader och lägga goda saker på grillen. 5 kg kvar till målgång...

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Härligt att det fortfarande känns bra och att du är motiverad! :)
    Kram Jen

    SvaraRadera