tisdag 15 mars 2011

Testing testing

Lite lätt överraskad blev jag när Ola kom hem med en veckoranson av skakmat, absolut inte hans grej! Och inte något som han rekommenderar sina klienter när han coachar dom till viktnedgång. Han får många frågor om viktminskning med hjälp av pulvermat och vill själv testa hur det egentligen är. Sen får jag även många frågor, oftast om LCHF dieten som är så på tapeten nu. Om det är något jag rekommenderar osv... Finns ju så många skolor när det gäller kost. Själv är jag anhängare av basic tallriksmodell med långsamma kolhydrater. Färgstarka, ekologiska grönsaker. Inga förbud, unna sig socker, men bara i bland. Att välja sina tillfällen. Gjorde ett halvhjärtat försök med LCHF en gång och det kändes ganska ok, men jag pallar inte att förbjuda något i min mat. Nybakat bröd är ju så fantastiskt gott! Men jag ska denna gången göra ett helhjärtat försök nu när Ola ändå kommer vara tråkig vid matbordet och dricka en skakad måltid 3ggr/dag. Hade jag aldrig pallat! Så frukostmaten på bordet kommande vecka blir pulverdryck vs ägg och bacon. Lyxfrukost för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar