onsdag 10 november 2010

Är så häftig när en dröm börjar ta form och närma sig verkligheten. Det var inte så jätte längesedan jag satt i Halmstad på PT utbildningen och började drömma om att ha en egen träningslokal, hemma i huset. Då kändes den helt overklig. Nu har jag bestämt mej, klart att vi ska kunna träna på hemmaplan! Och att kunna jobba hemma med personlig träning är ju superbra! Gårdagens PT klient fick värma upp på cykel i röriga garaget och träningen gjorde vi i vardagsrummet, där även jag jagar på Ola kvällstid med hans styrketräning. Klart det funkar, men en oas i garaget, härliga tanke!

Vad ska göras? Garageporten ska ersättas med så mycket fönster som möjligt. Få in massa ljus! Har börjar kolla på golv och fått en offert av Svensk Fitness på deras Pavi golv. Dessa kostnader är ganska rimliga. I samma offert fick jag priset på en Kinesis maskin som jag själv använder mycket. Stor variation på övningar, och du sitter inte fast i maskinen. Står eller sitter på pilatesboll när du utför övningarna. Men när jag fick priset på denna fick jag verkligen hicka! En sak i taget blir det nog bra..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar